Czy lubelskie agencje detektywistyczne obsługują teren całego kraju? |
02-02-2017, 06:11 AM
|
|||
|
|||
Czy lubelskie agencje detektywistyczne obsługują teren całego kraju?
Chciałbym się dowiedzieć, czy agencje świadczące usługi detektywistyczne w Lublinie wykonują też prace na innych obszarach naszego kraju. Jestem zainteresowany podjęciem współpracy z taką firmą, ale nie wiem, na jaki zakres usług terytorialnie mogę liczyć. Jeśli macie jakąś wiedzę na ten temat to proszę o informacje.
|
|||
02-02-2017, 06:59 AM
|
|||
|
|||
Z tego typu usług korzystamy coraz czesciej...Powodów jest wiele, a jednym z nich jest po prostu nieuczciwosć innych osób. Ja korzystałem z takich usług, w czasie, gdy oszukał mnie jeden z hurtowników. Wtedy detektywi odszukali pana, co pozwoliło mi skierować sprawę do sądu. Ale czy działają dalej niż w Lublinie to trudno mi powiedzieć.
|
|||
02-02-2017, 08:42 AM
|
|||
|
|||
Mi z kolei trudno nie jest, bo jestem przedsiębiorcą i bardzo często wynajmuję detektywów do badania moich kontrahentów. Zanim przystąpie do działania i podpisania umowy muszę po prostu wiedziec z kim mam do czynienia. Detektywi działają w całym kraju, ale z tego co wiem, to tylko ci z firmy monos24.pl, z której i ja korzystam.
|
|||
02-02-2017, 09:56 AM
|
|||
|
|||
Takie ograniczanie sobie pola działania to także ograniczanie sobie ilości klientów...
|
|||
02-02-2017, 12:31 PM
|
|||
|
|||
Zdecydowanie masz rację. Obserwacje, śledzenie, czy nawet zakładanie podsłuchów muszą być prowadzone bardzo szybko, często bez porozumiewania się z klientem. Na tym polega skuteczna praca detektywa, aby w sobie tylko wiadomy sposób dotarł do informacji, których spodziewa się klient. Oczywiście wszystko w granicach prawa.
|
|||
02-02-2017, 03:05 PM
|
|||
|
|||
No mam nadzieję, bo tylko takie usługi mnie interesują.
|
|||
02-02-2017, 05:09 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-27-2017 11:42 PM przez ogrodyzimowe.)
|
|||
|
|||
Do grona najlepszych firm detektywistycznych z pewnością trzeba zaliczyć tę monos24.pl/, która na rynku już wiele lat prowadzi do zdobycia sprawdzonych informacji. Na terenie całego kraju czy europy działają tylko najlepsze agencje detektywistyczne Lublin ma jedną w postaci przedstawionej firmy.
|
|||
02-02-2017, 06:23 PM
|
|||
|
|||
Potwierdze dobre opinie o tej agencji. Wszyscy pracownicy posiadają odpowiednie licencje do wykonywania swoje zawodu, na podstawie między innymi zezwoleń policji.
|
|||
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości