Gdzie szukać dobrych hurtowni? |
11-23-2016, 02:29 PM
|
|||
|
|||
Gdzie szukać dobrych hurtowni?
Cześć. Prowadzę swój sklep z bielizną już kilka lat. Do tej pory wszystko szło rewelacyjnie, mam sprawdzoną hurtownię, jednak pomimo tego czuję, że powinnam coś zmienić. W związku z tym szukam jakiegoś nowego miejsca, w którym mogłabym kupować głównie bieliznę do sklepu. Macie jakieś sprawdzone i godne polecenia?
|
|||
11-23-2016, 03:50 PM
|
|||
|
|||
Ja wiem, że moja żona jeździ do hurtowni we Wólce Kosowskiej po rzeczy do swojego sklepu i jest bardzo zadowolona. Wiem, że mają tam nie tylko bieliznę, ale też inne ciuchy, jeśli byłabyś zainteresowana. Daj znać to mogę zapytać żony o konkrety.
|
|||
11-23-2016, 06:00 PM
|
|||
|
|||
Chyba myślimy o tym samym miejscu! Ja też właśnie tam zaopatruję swój sklep, tylko zamawiam przez internet. Moim zdaniem to jedna z najlepszych hurtowni z bielizną online, z której korzystałam i nigdy nie miałam żadnych skarg od klientów na ich produkty. Jeśli, więc poszukujesz jakiejś zmiany to koniecznie sprawdź to sobie! Na pewno będziesz zadowolona.
|
|||
11-23-2016, 08:41 PM
|
|||
|
|||
Super! Właśnie o coś takiego mi chodziło, żebym mogła zamawiać internetowo, a nie jeździć specjalnie do hurtowni. Przejrzę na pewno ich asortyment i myślę, że dla wypróbowania coś wybiorę.
|
|||
11-23-2016, 10:09 PM
|
|||
|
|||
Daj znać, jakie produkty będzie można u Ciebie kupić to może kiedyś się wybiorę do Twojego sklepu. Przeglądałam też ofertę tej hurtowni i mają super rzeczy, a ja zawsze mam problem z kupnem bielizny.
|
|||
11-24-2016, 12:08 AM
|
|||
|
|||
Pewnie! Jak tylko będę miała nowy towar to dam znać i oczywiście serdecznie zapraszam wszystkich
![]() |
|||
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości