Forum ogrodyzimowe-roslaniec.pl
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
Aktualny czas: 04-19-2021, 05:37 PM Witaj! (Logowanie — Rejestracja)

Forum ogrodyzimowe-roslaniec.pl / Życie i jego tajemnice / W pracy i biznesie / Jak zacząć kampanię w Google Ads?

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa | Tryb normalny

Jak zacząć kampanię w Google Ads?

08-18-2020, 01:58 PM
wojowniczaIzaura Offline
Junior Member
**
Liczba postów: 26
Reputacja: 0
Zdaję sobie sprawę z tego, że prowadzenie jakiejkolwiek działalności komercyjnej w sieci wiąże się z jej promocją. Wiadomo, najbardziej skutecznym sposobem jest włączenie płatnej kampanii reklamowej online. Z poradnika google ads dowiedziałam się o wielu zaletach reklamy Google Ads. Zatem od czego tak właściwie zacząć swoją przygodę w tym temacie? Z góry dziękuję za każdą wskazówkę i poradę.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-18-2020, 04:08 PM
DonAtelloV Offline
Member
Liczba postów: 55
Na wstępie zastanów się, czy chcesz samodzielnie realizować kampanie w Google Ads, czy raczej myślisz o agencji. To bardzo istotne. Ja polecałbym wybór agencji.
08-18-2020, 06:25 PM
wojowniczaIzaura Offline
Junior Member
**
Liczba postów: 26
Myślałam o samodzielnym przeprowadzeniu kampanii. Nie stać mnie na to aby zlecić to zadanie specjalistom, przynajmniej na początku mojego biznesu online.
08-18-2020, 08:20 PM
DannyD Offline
Junior Member
**
Liczba postów: 40
W takim przypadku załóż konto i spisz listę słów kluczowych, które mają prowadzić na Twoją stronę internetową. Pamiętaj, że muszą one być powiązane z treścią opublikowaną na firmowej lub sklepowej stronie. Najprościej chodzi o spójność reklamy z opublikowaną ofertą. Napisz teksty zgodnie z wytycznymi Google i określ wysokość budżetu. Gdy zrobisz to wszystko, dalsze kroki są już bardzo proste.
08-18-2020, 09:38 PM
Granicz Offline
Junior Member
**
Liczba postów: 16
Dobrze zaprojektowana kampania Google Ads przynosi naprawdę wymierne efekty. W przypadku mojego sklepu taka reklama przyniosła wzrost dochodów prawie o 50%. Samodzielnie prowadziłem kampanię. Wbrew pozorom to nie takie trudne. Oczywiście doświadczenie robi swoje. Życzę owocnych rezultatów!
Odpowiedz 

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | ogrodyziomowe-roslaniec.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS