Jaki tani sklep rowerowy polecacie? Szukam czegoś z dużym wyborem opon i kół. |
11-14-2017, 01:50 AM
|
|||
|
|||
Jaki tani sklep rowerowy polecacie? Szukam czegoś z dużym wyborem opon i kół.
Hej wszystkim. Od jakiegoś czasu nie działa strona sklepu rowerowego gdzie zawsze zamawiałam części. Mieli tam niskie ceny i bardzo duży wybór kół i opon. Potrzebuję czegoś podobnego więc jak macie coś sprawdzonego to wysyłajcie. Na pewno skorzystam
![]() |
|||
11-14-2017, 03:42 AM
|
|||
|
|||
Wiem że wiele osób nie lubi robić zakupów na allegro i podobnych stronach ale wiele sklepów wystawia tam swoje produkty. Może tam znajdziesz coś ciekawego? Nie musisz od razu tam zamawiać bo pewnie znajdziesz też link do strony sklepu
![]() |
|||
11-14-2017, 05:33 AM
|
|||
|
|||
Jak zamawiałem ostatnio opony to na stronie rowerowy-raj.pl. Możesz sobie tam zobaczyć czy znajdziesz coś do swojego roweru. Mają tam dość duży wybór i fajne ceny. Opony które kupiłem mam już jakiś czas i są bardzo dobrej jakości. W tej cenie ciężko kupić coś równie dobrego.
|
|||
11-14-2017, 06:43 AM
|
|||
|
|||
Zamówiłam u nich ostatnio koła 29 cali razem z oponami. Za taki zestaw zapłaciłam nie całe 200 zł a w tym mam wzmacniane koła i bardzo wysokiej jakości opony. Nie znam innego sklepu gdzie można dostać taki zestaw w tej cenie ale póki ten działa to nie potrzebuję
![]() |
|||
11-14-2017, 09:37 AM
|
|||
|
|||
Napisz mi na pw co dokładnie potrzebujesz. Mój znajomy jest w trakcie likwidacji swojego sklepu rowerowego i wyprzedaje co mu tam zostało. Może akurat znajdzie się coś co będzie do twojego roweru pasować to dostaniesz to za połowę ceny
![]() |
|||
11-14-2017, 12:16 PM
|
|||
|
|||
Właściwie na ten moment nie potrzebuję nic konkretnego, po prostu mam w planach robić zamówienie niedługo ale skoro sklep nie działa to szukam czegoś równie dobrego. Na stronie którą polecał kolega chyba znalazłam odpowiednie koła i opony. Raczej tam będę zamawiać.
|
|||
11-14-2017, 02:57 PM
|
|||
|
|||
Mnie też interesował tani sklep rowerowy. Szukałem trochę w internecie i w końcu trafiłem na http://rowerowy-raj.pl/. Polecam robić tam zakupy bo można naprawdę dużo zaoszczędzić. Jeżeli chodzi o jakość to nie można nic złego powiedzieć na ten temat
![]() |
|||
11-14-2017, 05:22 PM
|
|||
|
|||
Napisałam na pw w sprawie tych części z likwidacji. Była bym zainteresowana kołami, siodełkiem i kilkoma innymi rzeczami. Jak będziesz miał jakieś informacje to daj mi znać, chętnie zamówię.
|
|||
11-14-2017, 05:42 PM
|
|||
|
|||
Jak będę coś wiedział konkretnego to na pewno dam znać. Muszę tylko poczekać aż znajomy da mi znać co konkretnie mu jeszcze zostało. Będziemy w kontakcie.
|
|||
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości