Jakie okna firma gdzie szukać? |
08-26-2016, 09:17 AM
|
|||
|
|||
Jakie okna firma gdzie szukać?
Czy wiecie jakie firmy w okolicy Szczecina mogę znaleźć żeby kupić okna? Zależy mi na dobrym wykonaniu ale też nie za drogich oknach. Kończymy właśnie z mężem budowę domu i zastanawiamy się nad oknami. Ale nie wiemy na co się zdecydować i gdzie szukać. PCV czy raczej aluminium? Kilka okien będzie też na wymiar. Kogo polecacie?
|
|||
08-26-2016, 09:49 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-01-2017 12:29 AM przez ogrodyzimowe.)
|
|||
|
|||
jeśli jesteś z okolic Szczecina to idealnie bo tam działa firma Producent Okien EU tu masz link to możesz sprawdzić czy to jest to czego szukasz producentokien.eu/ szeroka oferta i cenowo całkiem nieźle.
|
|||
08-26-2016, 11:12 AM
|
|||
|
|||
dziękuję, zajrzę na pewno.
|
|||
08-26-2016, 01:24 PM
|
|||
|
|||
też mogę polecić tę samą firmę, kupowałem u nich okna do mieszkania i jestem zadowolony, jeśli chodzi o wymiar to nie ma problemu zajrzyj sobie też cenowo jak to wygląda producentokien.eu/cennik/ jest tanio i szybko. Ja bym się zdecydował jednak na pcv.
|
|||
08-26-2016, 03:25 PM
|
|||
|
|||
dziękuję, widzę, że znacie się na tym i że firma robi to dobrze skoro polecacie wypatrzyłam tutaj okna producentokien.eu/okna-pcv/ ale nie wiem na jaki rodzaj się zdecydować ktoś z was miał któreś z tych okien?
|
|||
08-26-2016, 05:11 PM
|
|||
|
|||
tak ja wybrałem pcv a konkretnie model perfectline, bo ma wysoką ochronę cieplną i są bardzo szczelne, więc to chyba ważne, jeśli dopiero co kończycie budowę domu, a ponadto możesz sobie zamontować grubsze szkło dla ochrony.
|
|||
08-26-2016, 05:29 PM
|
|||
|
|||
dziękuję, właśnie czegoś takiego z mężem szukamy, na pewno skorzystam ze wskazówek.
|
|||
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości