Którą agencję ochrony w Poznaniu polecacie? |
01-30-2017, 02:38 PM
|
|||
|
|||
Którą agencję ochrony w Poznaniu polecacie?
Cześć, szukam dobrej i niedrogiej agencji ochrony specjalizującej się w zabezpieczaniu mienia przed włamaniem i kradzieżą. Kamery i wszelka elektronika jak najbardziej wchodzą w grę. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję.
|
|||
01-30-2017, 05:25 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-2018 09:19 PM przez ogrodyzimowe.)
|
|||
|
|||
Jeśli chodzi o dobre agencje ochrony Poznań ma się czym poszczycić bo troche ich jest ale zdecydowanie polecam raf-system.pl/. To większa i godna zaufania firma która specjalizuje się w używaniu najnowocześniejszych technik zabezpieczania. Z tego względu zdecydowali się na nich w mojej poprzedniej pracy zwiazanej z pozyczkami na dowód
![]() |
|||
01-30-2017, 07:46 PM
|
|||
|
|||
Podziwiam ludzi którzy pracują w takich punktach „chwilówek”. Tam przychodzi czasami taki element że to jak tykająca bomba – prędzej czy później komuś odwali i wyjdzie stamtad z sejfem. Nie jestem zwolennikiem ubezpieczania się i przesadnej ochrony ale w takich miejscach nie ma nawet innej opcji. Pozdrawiam.
|
|||
01-30-2017, 08:16 PM
|
|||
|
|||
Założyłam ten temat bo uważam że przezorny zawsze zabezpieczony i nie ma czegoś takiego jak przesadne zabezpieczenie a potrzeby ubezpieczania sie juz nawet nie poruszami bo to temat na inna rozmowe – równie ważną. Każdy ma swój pogląd ale fakty są takie że czasy robią się niebezpieczne, pozdrawiam równiez i wszystkiego dobrego życze!
|
|||
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości