Polecany specjalista usuwający żylaki laserowo w Poznaniu |
07-20-2017, 06:16 AM
|
|||
|
|||
Polecany specjalista usuwający żylaki laserowo w Poznaniu
Witam, czy macie namiary na doświadczonego i sprawdzonego specjalistę zajmującego się żylakami? Proszę o polecanie gabinetów i klinik w Poznaniu bo nie jestem na tyle mobilny teraz żeby jechać do innego miasta. Z góry dziękuję za wszystkie wypowiedzi i pozdrawiam.
|
|||
07-20-2017, 06:56 AM
|
|||
|
|||
W Poznaniu na pewno coś się znajdzie bo znam kilka osób które tu na miejscu usuwały żylaki. Nie kosztowało dużo, są zadowoleni wiec wystarczy poszukać a na pewno coś się znajdzie.
|
|||
07-20-2017, 07:39 AM
|
|||
|
|||
Cześć! Ars Vena zajmuje się skutecznym usuwaniem żylaków miedzy innymi metodą laserową. Zabieg miałam robiony kilka lat temu a cały czas cieszę się ładnymi nogami bez przebarwień i wystających żył. Mam tak specyficzną skórę że nawet na rękach prześwitują niebieskie żyłki, ale po zabiegu, nogi mam praktycznie idealne. Jak dla mnie najlepsza klinika w mieście.
|
|||
07-20-2017, 09:51 AM
|
|||
|
|||
Mógłbym prosić jakiś namiar na to miejsce? Dobrze byłoby mieć ich strone internetową bo chyba taką posiadają prawda?
|
|||
07-20-2017, 11:37 AM
|
|||
|
|||
Nie ma problemu, http://chirurgianaczyn.pl/leczenie-zylakow/. Tam znajdziesz wszystko co trzeba wiedzieć żeby zdecydować się na usuwanie żylaków laserem Poznań to jedno z wiekszych miast w kraju a cena zabiegu jest o około połowę niższa niż w trójmieście gdzie znajoma mojego chłopaka robiła identyczny zabieg. Jeśli będziesz mieć jakieś dodatkowe pytania to pisz śmiało, pozdrawiam.
|
|||
07-20-2017, 01:04 PM
|
|||
|
|||
Ja mam do Ciebie pytanko, bo pisałaś że wykonuja miedzy innymi zabiegi laserowe, czy to oznacza że można zapisać się na chirurgiczne usuwanie żylaków?
|
|||
07-20-2017, 02:44 PM
|
|||
|
|||
Miałam na myśli że możesz zrobić u nich zabiegi polegające na dostarczeniu do naczyń specjalnego płynu który w jakiś sposób zamyka naczynia krwionośne dzieki czemu żylaki się wchłaniają a nowe już nie powstają. Czysta chirurgia polegająca na rozcinaniu skóry itd to raczej w szpitalu ale nie polecam bo zostają blizny.
|
|||
07-20-2017, 04:19 PM
|
|||
|
|||
Nie słyszałam o takiej metodzie, ale rozumiem że na stronie znajdę coś na ten temat?
|
|||
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości