Forum ogrodyzimowe-roslaniec.pl
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
Aktualny czas: 01-16-2021, 09:24 PM Witaj! (Logowanie — Rejestracja)

Forum ogrodyzimowe-roslaniec.pl / Tajemniczy świat, w którym żyjemy / Rodzinnie / Pomysłowy prezent

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa | Tryb normalny

Pomysłowy prezent

07-06-2016, 09:03 PM
Pterodaktyyl Offline
Junior Member
**
Liczba postów: 35
Reputacja: 0
Pomysłowy prezent
Witam wszystkich. Szukam czegoś ciekawego na prezent dla brata. Nie widzieliśmy się jakiś czas, chciałbym mu podarować coś wyjątkowego. Nie chciałbym, aby było to coś sztampowego typu krata piwa, chciałabym pokazać się z nieco lepszej strony. Czy moglibyście coś doradzić w tym kierunku?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-06-2016, 09:14 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-12-2017 09:32 PM przez ogrodyzimowe.)
Germa Offline
Junior Member
**
Liczba postów: 29
Pomysłowy prezent
Dzień dobry. Oczywiście można doradzić. Wedle mnie najlepszą formą prezentu zwłaszcza dla młodego mężczyzny może być ekskluzywny zegareczek, wydaje mi się, że jest to najlepsza propozycja efektywnego prezentu. Mało tego dam ci namiar na śliczne zegarki, mnie się bardzo podobają. Mam nadzieję, że dobrze doradziłam. Pozdrowienia
07-06-2016, 10:11 PM
Granicz Offline
Junior Member
**
Liczba postów: 16
Pomysłowy prezent
Hejka. Ja jednak bym obstawiał przy kracie piwa ;D do tego dobry meczyk i już jest fajne przywitanie. Przynajmniej mnie by takie przywitanie jak najbardziej zadowoliło. Chociaz zegarek to też prezent sentymentalny… Najlepiej weź jedno i drugie Big Grin
Odpowiedz 

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | ogrodyziomowe-roslaniec.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS